söndag 14 november 2010

utan scanner försmäktar jag på denna ö.




Tovestyrketösen fick idag agera inspiration till denna akvarell. Sista pappret i mitt braiga block och inga markers! Det ni!

Lisa sa att jag borde göra japanska blommor. Jag försökte. Men det blev nog mest hittepå blomster. Eller vissna japanska.

Men ni fotoexperter där ute. Ska man fota med eller utan blixt egentligen? den i mitten är med, de andra utan. För som sagt har jag ingen scanner.

13 kommentarer:

  1. lägg bilden i rummet ca 2 m från fönstret, så du får sidljus. Fota utan blixt,annars kommer det vita i bilden bli för mörkt. hål kameran still och fota i dagsljus. Karin Maria

    SvaraRadera
  2. så, fina bilder, men lite sorgsna, jag bakar bröd som vanligt ... Mormor

    SvaraRadera
  3. Thanks mama! Jag håller superstilla. Men nu har jag hört olika ang blixt. Förvirrad.

    Åh välkommen hit Mormor! men jag är ju glad. bättre så an tvärt om. Längtar efter dig!

    SvaraRadera
  4. Gillar din egna tolkning av dina japanska blommor! Lika fint som vanligt min pärla. Du ska inte med mig till Wien 4dec (kanske hittar mer inspiration där i the capital of viiiin o mozart) ? Puss

    SvaraRadera
  5. haha lövley! Amie sa att det hetta körsbärsblom också.. note! Du är finheten Em! å jag vill, men kan ej då.. Jag veeet wien. pusspuss!

    SvaraRadera
  6. Gillar dina blomster!

    SvaraRadera
  7. Jag gillar också blommorna! Så söta. :)

    SvaraRadera
  8. Jag skulle vilja kalla dem för granat-blomma! Hoppas verkligen jag hittar dessa i blomsterbutiken :) Superfin bild! Den i mitten tycker jag framhäver denna bild bäst, men med eller utan är nog en analys fråga från fall till fall..
    Em, den 4e är hon med mig! Mohahahaah

    SvaraRadera
  9. Emmahbrother!: Tycker det låter fint!! Ska nog fortsätta med dem.. Jo det är ju sant, typ om det är natt och det inte finns nån lampa.. hihi. tycker också att mitten är bäst, men de andra talar nog mer sanning=inte alltid bäst.

    ÅH längtar tills vi ses. Du och jag.

    Ferferi: Tack!! Gillade dina foton mucho.

    SvaraRadera
  10. Jag tycker att din blommor är fina :) / Lisa

    SvaraRadera
  11. Tack Lisa. Men bättring ska ske! Lovar:))

    SvaraRadera