måndag 22 november 2010

Ett litet rosa stänk bara.

jaa..fast såå nakna är de ju inte, de har ju ett par ordentliga trosor på sig liksom.. Kände starkt för att göra en färgfylld teckning. Så jag tog lite av varje, typ.



akvarell plus mängder av vatten.

8 kommentarer:

  1. Åh jag vet inte alls hur jag ska tolka den här bilden. Är det lekfullhet på stranden? Tonåringar som utforskar en ny sida hos dem själva? Catfight i lera? Eller är det bara upp till betraktaren att avgöra denna mystiska bild?

    SvaraRadera
  2. det måste vara Svalnäs badstrand på 70-talet?
    Kära mellanbarn, nu har jag visat lite konstfolk din blogg, de har en del kommentarer ex. du har en egen stil mm. Vad jag säger är: sluta fika på originalen .... Karin Maria

    SvaraRadera
  3. F:så många frågor. och ett svar. eller? nä. men gillar ler-förslaget, fast med typ playdough eller så. eller vad sägs om paintball?

    K:konstfolk=konstigt folk I guess?

    haha, ska försöka men du vet, de fungerar utomordentligt bra som underlägg. absorberande liksom.

    SvaraRadera
  4. Vilken härlig färgklick i den nu så mörka vardagen. Jättehärlig! Om det är ler, paint eller playdough förändrar inte tjejen längst borts underläge. Hon ser rätt förlorad ut.... eller, headbangar hon? Hmm.. kont är intressant. Konstigt och underbaart :)

    Snart ska vi pussas!!! //e (jont.)

    SvaraRadera
  5. Tack broder björn!=)) Du är min färgklick! Ja, jag skulle säga att det är ett extremt nonchalant, headbangande överläge som hon sitter i.

    savnaaar dagg!

    SvaraRadera
  6. Sluta använd dina vackra konstverk som underlägg, folket vill ha mer;D Lika spännande varje gång du uppdaterar din blogg. Tänk om man kunde va lika duktig som dig Soffan <3

    SvaraRadera
  7. aaah försök änte Äm! Jag vet allt att du har dina skills. Kommer aldrig glömma Kalle Ankan. <3!

    SvaraRadera
  8. Haha, den osymetriska men allt har sin charm;D

    SvaraRadera