torsdag 11 november 2010

lucky me




Mer män var det här. Tillräckligt feminina för att egentligen platsa här? Naaaa...

Tack fin-Albin för att jag fick äran. Kan inte riktigt försvara inslaget med trollsländorna. De bara blev. Själva Albin är i akvarell och bakgrunden i markers i färgen ""coral" (hjärtahjärta). Markers och akvarellpapper är för övrigt två fenomen som inte gillar varandra. men värt det.


10 kommentarer:

  1. Haha grymt! Trollsländorna är ok ;)

    SvaraRadera
  2. Jag gillar trollsländor skarpt, Sofia och Albin, kommer ni ihåg hur mycket färggranna sländor som liknade helikoptrar det fanns vid Vänerns stränder? Albin, kul att se dig, det var länge sen ... och det är en jättefin bild. Karin Maria

    SvaraRadera
  3. Åh, så fint Fia! När jag blir stor vill jag också bli avmålad. :)

    SvaraRadera
  4. Gillar dina målningar av män Sofia. Du gör det alldeles så underbart fint!

    SvaraRadera
  5. Tack tack tack! men albin är ju yngre än dig mia! Tack Ferferi! Haha men is my new thing. Hanna- du är fin och jag tror du gillar min nästa- kommer aaaaldeles strax!

    Puss!

    SvaraRadera
  6. Väldigt bra avbildning av Albin :-) Stackars markers säger jag bara, pappret måste ju sugit musten ur den! Finns där en droppe kvar? Eller blev detta dens första och sista work?
    Puss!!

    SvaraRadera
  7. TACK Bro'! Ja vet. Nä, inte första men sista tror jag. Eller lite vila kanske kan få den i form igen. My CORAL:'( Du skulle älska att måla i den färgen!
    PUSSPUSS

    SvaraRadera
  8. den här var ju asball S! har inte sett den innan....

    SvaraRadera